Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Κρίσιμη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς


Τετάρτη 5/6/2013
Γραφείο ΤύπουΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κρίσιμη συζήτηση - απόφαση πραγματοποιείται σήμερα ώρα 19: 00 στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα: Εγκατάσταση Εργοστασίου Παραγωγής Ενέργειας από αεριοποίηση βιομάζας στην Κηφισιά.
Μετά από ενέργειες του συντονιστικού οργάνου, όπως συγκροτήθηκε την Τρίτη 4/6ου/2013 σε σύσκεψη φορέων που έγινε στο στέκι ΑΝΑΣΑ και κατόπιν προφορικής δέσμευσης του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς κ. Ν. Παναγιώτου στον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ΑΝΑΣΑ κ. Π. Κανακάκη, το θέμα θα προταχτεί προς συζήτηση ως έκτακτο, στην αρχή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η παρουσία των κατοίκων στην κρίσιμη συνεδρίαση κρίνεται απαραίτητη.


Η συνεδρίαση της περιφέρειας που αποφάσισε ερήμην μας

Εμείς επιμένουμε να σας δείχνουμε ξανά και ξανά ποιοι και πως υπηρετούν την εντολή που τους δώσαμε να μας εκπροσωπούν και σας καλούμε στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 5/6/2013 να ζητήσετε να συζητήσει για το θέμα του εργοστασίου.
Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, ολόκληρη τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στην οποία γνωμοδότησε θετικά για την εγκατάσταση εργοστασίου ηλεκτρικής ενέργειας στην Κηφισιά.  
ανοίξτε το βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=3Enf7hYOARc

Συγκροτήθηκε συντονιστικό δράσης

Στη σημερινή σύσκεψη των φορέων που έγινε στο στέκι ΑΝΑΣΑ συγκροτήθηκε συντονιστικό όργανο με πρώτη προτεραιότητα το θέμα του εργοστασίου να συζητηθεί στη συνεδρίαση της Τετάρτης 5/6/2013 του δημοτικού συμβουλίου Κηφισιάς ως έκτακτο θέμα.
Το πρόβλημα που προκύπτει είναι πως στη συγκεκριμένη σύγκληση δεν προβλέπεται συζήτηση προ ημερησίας, όμως οι φορείς είναι αποφασισμένοι να την επιβάλουν και καλούν τους δημότες να συμμετάσχουν μαζικά στη συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα γίνει το απόγευμα με ώρα έναρξης 19:00.