Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Το Σάββατο θα μιλήσουμε για όλα και θα απολαύσουμε ζωντανά, μουσικά ακούσματα


Αναβολές συνεδριάσεων

Αναβλήθηκαν για την ερχόμενη Πέμπτη 18-7-2013 
οι συνεδριάσεις,
του Δημοτικού Συμβουλίου της Κηφισιάς
και 
του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής 

Δελτίο Τύπου

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

        Η κυβέρνηση για ακόμη μία φορά ενεργοποίησε το μηχανισμό καταστολής, εκφοβισμού και τρομοκράτησης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προχωρώντας σε συλλήψεις συναδέλφων κατά τη διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης ενάντια στο πολυνομοσχέδιο των απολύσεων χιλιάδων υπαλλήλων των Ο.Τ.Α. και της διάλυσης του Δημοσίου Τομέα.
         Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τις πρακτικές της κυβέρνησης δια του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως που στόχο έχουν να πλήξουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το δικαίωμα στην εργασία, την επιβίωση των ιδίων και των οικογενειών τους.
          Οι συλλήψεις των πέντε συναδέλφων που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικές Δυνάμεις (αφέθηκαν ελεύθεροι λίγη ώρα αργότερα)  αποσκοπούν στο να ανακόψουν το κίνημα των εργαζομένων κατά των απολύσεων που κορυφώνεται με δυναμικές κινητοποιήσεις την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013, ημέρα ψήφισης των πολυνομοσχεδίου «γκιλοτίνα».
          Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται. Θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ενωτικά, μαζικά και δυναμικά για την αναστολή-ακύρωση των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση κατ’ εντολή της τρόικας.

Μπροστά από τη πόρτα του Μαξίμου έφτασε η «moto πορεία» διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ 
Ανοίξτε τον σύνδεσμο:  http://www.askota.gr/index.php/en/menu-epikair/menu-epik-kinitopoiiseis/2405-mprosta-apo-th-porta-tou-maksimou-eftase-h-moto-poreia-diamarturias-ths-poe-ota