ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010

 Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 2010

 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η ανοιχτή συνέλευση πολιτών που συγκλήθηκε την Κυριακή 19 Σεπτέμβρη, από την πρόσκληση των επικεφαλείς παρατάξεων «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ», «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΥΘΡΑΙΩΤΩΝ» κ. κ. Παναγιώτη Κανακάκη, Πέτρο Κονταρίνη και Κωστή Χαλκιαδάκη,ενέκρινε το κείμενο διακήρυξης αρχών, αποδέχτηκε πρόταση με την οποία, επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς, τοποθετείται ο Παναγιώτης Κανακάκης, με συνυποψήφιους τους Πέτρο Κονταρίνη και Κωστή Χαλκιαδάκη με πρωτοβουλία ευθύνης τους την Κηφισιά και την Νέα Ερυθραία- Εκάλη αντίστοιχα. Όρισε εννεαμελές συντονιστικό όργανο και κα κατέθεσε προτάσεις για τον τίτλο του εκλογικού συνδυασμού.
Ο νέος  εκλογικός συνδυασμός που θα διεκδικήσει τις δημοτική διοίκηση του νέου δήμου Κηφισιάς, μετά την πρώτη συνεδρίαση του συντονιστικού του οργάνου τη Δευτέρα 20 Σεπτέμβρη 2010, παίρνει τη επωνυμία:
Ανεξάρτητη Αγωνιστική Συνεργασία για την Αυτοδιοίκηση «Ανάσα» 


Αγαπητοί  συμπολίτες
Στις  εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα κληθούμε να εκλέξουμε τη δημοτική αρχή του νέου διευρυμένου Δήμου Κηφισιάς. Αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές, (δημοτικές και περιφερειακές) είναι οι πιο κρίσιμες πολιτικά, από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, διότι διεξάγονται υπό συνθήκες οξύτατης οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής κρίσης.
Η κυβέρνηση αποτασσόμενη στις απαιτήσεις των δανειστών της χώρας και των πολιτικών τους εκπροσώπων, ακολουθεί μια πολιτική που εκτός από κοινωνικά άδικη και ανάλγητη είναι και οικονομικά αδιέξοδη και καταστροφική.
Η χώρα οδηγείται σ’ ένα φαύλο κύκλο ύφεσης. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι βλέπουν τους μισθούς και τις συντάξεις του να μειώνονται και τους φόρους να αυξάνονται, οδηγώντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον αφανισμό, εκτινάσσοντας την ανεργία στο 20%. Η πολιτική αυτή επιβάλλεται παραβιάζοντας το σύνταγμα και εξαπατώντας τον ελληνικό λαό με το ψευδές δίλημμα «Μνημόνιο ή Χρεωκοπία».
Κάτω από αυτές τις ζοφερές συνθήκες ψηφίστηκε εσπευσμένα ο «Καλλικράτης», συνενώνοντας δήμους χωρίς τη γνώμη των πολιτών, με σκοπό  να εξοικονομήσει πόρους για την εφαρμογή του «Μνημονίου» αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την ανεργία με τις μαζικές απολύσεις στο προσωπικό των δήμων. Επιπλέον, η αποκέντρωση αρμοδιοτήτων που θεσμοθετεί δεν συνοδεύεται από ανάλογη χρηματοδότηση, με ότι αυτό συνεπάγεται. Το χειρότερο όμως είναι ότι ενώ ευαγγελίζεται την αποκέντρωση, έστω κολοβή και κηδεμονευόμενη, αντιστρατεύεται την αυτοδιοίκηση, απομακρύνοντας τους δημότες από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, δυσχεραίνοντας τη δημιουργία και εκπροσώπηση ανεξάρτητων τοπικών παρατάξεων και καθιστώντας τους δημάρχους ανεξέλεγκτους από τους δημότες και περισσότερο εξαρτημένους από τα εξωθερμικά κέντρα.
Αγαπητοί συμπολίτες
Η κρίση και η προσπάθεια απαξίωσης της πολιτικής ως μέσου επίλυσης των προβλημάτων των εργαζομένων, μας παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στις επικείμενες εκλογές να εκφράσουμε μαζικά την αντίθεσή μας στην ακολουθούμενη αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική, τόσο σε εθνική όσο και σε τοπική κλίμακα, και να διεκδικήσουμε μια ριζικά διαφορετική δημοτική αρχή.
Μια δημοτική αρχή ασπίδα αλληλεγγύης για την τοπική κοινωνία με την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών και της συμμετοχής και αυτενέργειας των πολιτών.
Η φιλοσοφία μας για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει καμία σχέση με τα μέχρι τώρα μοντέλα διοίκησης των τριών συνεννοημένων Δήμων. Δεν έχει σχέση με τις πολιτικές που άσκησαν οι μέχρι σήμερα κυρίαρχες παρατάξεις, που φέρουν τεράστιες ευθύνες για την πλήρη απομάκρυνση της Τ. Α. από τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.
Η τοπική αυτοδιοίκηση που θέλουμε:
δεν είναι ούτε ανώνυμη εταιρεία, ούτε μηχανισμός αναπαραγωγής πελατειακών σχέσεων, πεδίο ψηφοθηρικού ανταγωνισμού και εκτροφείο τοπικού παραγοντισμού, είναι προσανατολισμένη στην υπεράσπιση του φυσικού περιβάλλοντος, στον ανθρωποκεντρικό πολεοδομικό σχεδιασμό, στην προνοιακή πολιτική, τη δημιουργία και ανάπτυξη κοινωνικών υποδομών, στην προώθηση του συμμετοχικού σχεδιασμού, της τοπικής δημοκρατίας, στην ενίσχυση των συλλογικών πρωτοβουλιών των πολιτών, στον εμπλουτισμό της τοπικής πολιτιστικής ζωής.
Διεκδικεί απέναντι στην κεντρική εξουσία. Διαμορφώνει πολίτες και όχι πελάτες. Κόβει οριστικά τις πελατειακές σχέσεις, τις προνομιακές σχέσεις με τα ιδιωτικά συμφέροντα και τις σπατάλες σε δημόσιες σχέσεις και έργα βιτρίνας.
Αποκλείει την ανοικτή ή καλυμμένη παράδοση δημόσιων χώρων και λειτουργιών σε ιδιωτικά συμφέροντα.
Δίνει προτεραιότητα στις οξυμένες κοινωνικές ανάγκες ιδιαίτερα των πληττόμενων οικονομικά στρωμάτων της τοπικής κοινωνίας.
Θεσμοθετηθεί και εφαρμόζει το συμμετοχικό σχεδιασμό και προϋπολογισμό, ενισχύοντας έτσι τη συμμετοχή στις αποφάσεις όλων των πολιτών.
Ανοίγει και αξιοποιεί όλες τις κοινωνικές υποδομές (σχολείων, πολιτιστικών κέντρων, αθλητικών υποδομών κλπ) του νέου δήμου στην τοπική κοινωνία.
Στηρίζει και ενθαρρύνει κάθε πρωτοβουλία πολιτών που αφορά στη δημιουργία δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης, συνεταιρισμών του κοινωνικού τομέα της οικονομίας και άλλες μορφές συνεργασίας που έχουν σκοπό την οικονομική ανακούφιση των ανέργων, των οικονομικά ασθενέστερων, την στήριξη της οικογένειας και του παιδιού, των μεταναστών, άλλων ευπαθών ομάδων, την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού.
Εξασφαλίζει την πλήρη διαφάνεια, δημοσιότητα και κοινωνικό έλεγχο όλων των αποφάσεων, συμβάσεων, προμηθειών του Δήμου.
Κινητοποιείται μαζί με τους πολίτες διεκδικώντας μια άλλη πολιτική και ουσιαστική μεταρρύθμιση για την Τ.Α. στην κατεύθυνση της οικονομικής αυτοτέλειας της πραγματικής αποκέντρωσης και της δημοκρατικής οργάνωσης.
Αγαπητοί συμπολίτες
Για μας η κατάκτηση της δημοτικής εξουσίας και η συμμετοχή στους θεσμούς, δεν είναι το όριο της πολιτικής μας, αλλά εργαλείο επίλυσης συγκεκριμένων κοινωνικών προβλημάτων σε συνεχή επαφή με τα κινήματα πόλης και τους ενεργούς πολίτες.
Το υποκείμενο της αλλαγής στην πόλη μας, δεν είναι οι επαγγελματίες της πολιτικής, δεν είναι ούτε οι «ειδικοί», ούτε οι ισχυροί παράγοντες.
Το υποκείμενο της αλλαγής είναι οι πολίτες που παίρνουν τις υποθέσεις της καθημερινής ζωής στα δικά τους χέρια.
Η δική μας μεταρρύθμιση θα γίνει από τα κάτω και σε αυτή την διαδικασία δεν δεχόμαστε κανενός είδους «άνωθεν έλεγχο και επιτήρηση».
Αγαπητοί συμπολίτες
Καλούμε όσους πολίτες, κινήσεις, ή παρατάξεις συμφωνούν με τις παραπάνω αρχές σε συνεργασία και κοινή δράση στη βάση των αρχών του αμοιβαίου σεβασμού, της διαφορετικότητας του κάθε μέλους, της αποφυγής επιβολής της άποψης κάποιου πάνω σε άλλον, της πλήρους δημοσιότητας των κοινών διαδικασιών και αποφάσεων.
Το κάθε μέλος (κίνηση, παράταξη ή πρόσωπο) διατηρεί την αυτοτέλεια του, αλλά λειτουργεί με τρόπο που δεν παραβιάζεται ή υπονομεύεται το πλαίσιο συνεργασίας.
Επιδιώκουμε η συνεργασία να αναπτύξει διαδικασίες ισότιμης δημοκρατικής συμμετοχής όλων των πολιτών που ενδιαφέρονται για το κοινό μας εγχείρημα.
Είμαστε ανοικτοί σε όλους τους πολίτες, σε δημοτικές παρατάξεις και συλλογικότητες που συμφωνούν ή προσεγγίζουν το πλαίσιο συνεργασίας, ανεξάρτητα από την κομματική ή ιδεολογική τους ταυτότητα.
Είμαστε όμως κλειστοί σε κάθε προσπάθεια κομματικής ή άλλης χειραγώγησης. Είμαστε ριζικά αντίθετοι στην λογική των κομματικών χρισμάτων. Οι αρχές μας είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν αποτελούν αντικείμενο συναλλαγής πριν ή μετά τις εκλογές. Αρνούμαστε να χρησιμοποιηθεί η ενωτική μας πρωτοβουλία για κομματικές στρατηγικές, ατομικές φιλοδοξίες, πολιτικές ή άλλες επιδιώξεις που διαμορφώνονται μακριά και έξω από εμάς.
Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στην καταγραφή των ποσοστών που θα λάβει το σχήμα στις δημοτικές εκλογές σε οποιοδήποτε κομματικό σχηματισμό, ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος κομματικός σχηματισμός επιλέξει να το στηρίξει. Σε περίπτωση που κάποιος κομματικός σχηματισμός αποφασίσει να στηρίξει την πρωτοβουλία μας, είναι σαφές ότι αυτό δεν συνεπάγεται κανέναν όρο.
Τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της κοινής προσπάθειας. Τόσο ο υποψήφιος δήμαρχος όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να εκφράζουν την κοινή προσπάθεια για κατάκτηση της δημοτικής αρχής, αλλά και τη λειτουργία στη βάση των αρχών του πλαισίου συνεργασίας και του προτεινόμενου στην τοπική κοινωνία προγράμματος διοίκησης.
Σας καλούμε όλες και όλους, με την ενεργό συμμετοχή σας, να στηρίξετε τις διακηρυγμένες μας αρχές, προκειμένου να δώσετε βαθιά «ΑΝΑΣΑ» στην αυτοδιοίκηση.

Η ΑΦΙΣΑ 


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Ο Παναγιώτης Κανακάκης γεννήθηκε στη Νέα Κηφισιά το 1958. Φοίτησε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στη Νέα Κηφισιά και συνέχισε τις σπουδές του στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς. Το 1977 αναχωρεί για την Ιταλία όπου σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του GAGLIARI. Κάνει το διδακτορικό του στην Ιατρική Σχολή της Ρώμης. Αποκτά την άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος για όλη την Ευρώπη από την Ιατρική Σxολή της BOLOGNA.
Συνεργάσθηκε με το Instituto de Genetika και πήρε μέρος σε πολλές εργασίες, κυρίως με αντικείμενο τη μεσογειακή αναιμία, τον Favismo, τον εχινόκοκκο και τον σακχαρώδη διαβήτη. Από τον πρώτο χρόνο της διαμονής του στην Ιταλία οργανώθηκε στον Ελληνικό Φοιτητικό Σύλλογο και απέδειξε μεγάλη δραστηριότητα και ανταγωνιστικότητα για την επιτυχή κατάληξη των αιτημάτων των Ελλήνων φοιτητών κυρίως της Ιατρικής Σχολής.
Το 1981 γίνεται ενεργό μέλος της Democrazia Proletaria (κόμμα της Ιταλίας) και της οικολογικής οργάνωσης Verdi Arcobaleno. Το 1990 επιστρέφει στην Ελλάδα και υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην ακριτική Καστοριά. Το 1991 και για δυο χρόνια εξασκεί την Ιατρική στη πατρίδα καταγωγής του, στη Μάνη. Στο τέλος του 1993 έρχεται στην Αθήνα και εργάζεται στο Νοσοκομείο ΄΄Αγία Όλγα΄΄. Τώρα εξασκεί, στην περιοχή της Κηφισιάς, την Ιατρική ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της εταιρείας γενικής ιατρικής, της εταιρίας παχυσαρκίας και σακχαρώδη διαβήτη. Από το 1995 μέχρι και σήμερα προσφέρει εθελοντικά τις ιατρικές του υπηρεσίες στα πολυιατρεία και τα δυο ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς. Είναι ο δευτερότοκος γιος του αείμνηστου τέως Δημάρχου Κηφισιάς ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΝΑΚΑΚΗ. Το 1994 θέτει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά και εκλέγεται. Στις δημοτικές εκλογές του 1998 δεν λαμβάνει μέρος. Το 2002 θέτει και πάλι υποψηφιότητα και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος. Έχει διατελέσει μέλος σε πολλά νομικά πρόσωπα του δήμου και τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι εκλεγμένος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες.

 ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΚΑΛΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΜΙΧΑΗΛ του ΕΥΡΙΠΙΔΗ
ΜΑΤΖΑΒΙΝΑΤΟΥ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ του ΑΓΓΕΛΟΥ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΓΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΑΡΤΣΜΠΟΛΝΤ-ΜΠΑΚΑΛΗ ΕΛΕΝΑ του ΑΛΦΡΕΝΤΟ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΓΙΟΥΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΑΜΑΣΧΗ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ) του ΗΛΙΑ
ΚΑΛΠΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΡΥΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΤΕΒΑΙΝΗ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ
ΚΙΟΡΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΠΑΜΠΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΠΟΥΡΙΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΝΤΑΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΠΑΓΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΗΛΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΣΑ-ΜΑΡΙΕΤΤΑ του ΜΑΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΡΟΥΚΑΚΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΖΑΡΩΤΙΑΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ του ΣΩΚΡΑΤΗ
ΚΑΥΓΑΛΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΛΙΑΝΔΡΗΣ ΕΥΑΝΘΗΣ(ΑΘΩΣ) του ΑΝΔΡΕΑ
ΜΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΕΡΣΙΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ-ΒΟΥΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΟΘΗΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΠΥΡΕΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΖΟΥΝΤΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΝΑΚΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ-ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
ΖΕΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΘΩΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΡΟΚΟΠΗ
ΚΑΥΓΑΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΙΧΑΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΜΙΧΑΗΛ
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ
ΜΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΧΑΤΖΗΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου