Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Δάσκαλοι και καθηγητές στο Σύνταγμα τη Δευτέρα,


Αγαπητοί συνάδελφοι, 

δεν πάει άλλο!!!

Φασιστικές μέθοδοι δεν έχουν τύχη στη χώρα - λίκνο της Δημοκρατίας.

Έχει ξεσηκωθεί όλος ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας μας, ενταγμένος ή όχι κομματικά, ενάντια στη φίμωση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού λόγου της δημόσιας τηλεόρασης και στη δίωξη απεργών εκπαιδευτικών που θέλησαν να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους 3.000 απολυμένους της ΕΡΤ, ως δυνάμει μελλοντικοί απολυμένοι και αυτοί , ευρισκόμενοι στο δολοφονικό στόχαστρο της τρίκανης κυβερνητικής επαναληπτικής καραμπίνας που ξερνάει μίσος, κοινωνικό αυτοματισμό, εργασιακό κανιβαλισμό και θανατερή μισαλλοδοξία

(...ευρισκόμενοι στο δολοφονικό στόχαστρο της τρίκανης κυβερνητικής επαναληπτικής καραμπίνας που ξερνάει μίσος!!!!)

Διαβάστε περισσότερα:
http://www.alfavita.gr

Οδηγίες για την περίθαλψη άστεγων και εξυπηρέτηση ανασφάλιστων

ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
Α.  Α Σ Τ Ε Γ Ο Ι
Όσοι μένετε ή κυκλοφορείτε στην Αθήνα και δείτε κάποιον άστεγο στον δρόμο καλέστε το τηλ. 1960 (Κέντρο Στέγασης Αστέγων). Θα σας ζητηθούν πληροφορίες για το που ακριβώς βρίσκονται. Θα πάνε να τους βρουν για να τους δώσουν ένα δωματιάκι στις αίθουσες που προσφέρει ο Δήμος Αθηναίων. Θα προσφερθεί και φαγητό. Αν αρνηθούν οι ίδιοι να μετακινηθούν θα τους προσφερθούν κουβέρτες και άλλα  είδη πρώτης ανάγκης.
Β. ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ
Το 'Σισμανόγλειο' και τα διοικητικά συνδεδεμένα νοσοκομεία Αμ. Φλέμιγκ και Παπαδημητρίου συντάχθηκαν στην εξυπηρέτηση ανασφάλιστων ασθενών που χρειάζονται νοσηλεία μέσω του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ και της Αρχιεπισκοπής, σύμφωνα με επιστολή της διοικήτριας των νοσοκομείων κ. Όλγας Οικονόμου.
Ήδη στη διάθεση των ανασφαλίστων έχουν ταχθεί το νοσοκομείο Ελπίς και η Μονάδα Θεραπείας Πόνου του νοσοκομείου Πατησίων.
Η  διοίκηση του ΙΣΑ, έκανε έκκληση σε όλες τις διοικήσεις των νοσοκομείων,  για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο δίκτυο δευτεροβάθμιας στήριξης των ανασφάλιστων πολιτών, όπως δημιουργήθηκε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής  στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια μεγάλη αλυσίδα φροντίδας Υγείας για τους ανασφάλιστους πολίτες που καθημερινά αυξάνουν ολοένα και περισσότερο.
Ανοίξτε τον σύνδεσμο: http://www.solidarity4all.gr