Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Όχι στους πλειστηριασμούς ακινήτων των υπερχρεωμένων Ελλήνων

Λέμε ΟΧΙ στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών!
Λέμε ΝΑΙ στην παράταση της αναστολής τους για 3 χρόνια με τους όρους που ισχύουν!

Επειδή…
Δεν έχουν εκλείψει οι κοινωνικοί και οικονομικοί λόγοι που υπαγόρευσαν την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση των πλειστηριασμών, αλλά αντίθετα έχουν επιδεινωθεί...
Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, άτομα ή μικροεπαγγελματίες, δεν μπορούν πλέον όχι μόνο να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, αλλά ούτε καν να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια…
Η αγορά ακινήτων ήδη ασφυκτιά και μια μαζική εισροή ακινήτων προς πώληση θα καταλήξει σε μεγαλύτερη απαξίωσή τους…

Φρέσκο γάλα από ΑΤΜ στην Λάρισα

Mία καινοτόμος μέθοδος διάθεσης γάλακτος εγκαινιάστηκε την Τετάρτη στην Λάρισα. Ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτείφρέσκο γάλα από αυτόματο πωλητή με κόστος 90 λεπτά του ευρώ. Η ιδέα και η υλοποίησή της – πρώτη πανελλαδικά - έγινε από τον Συναιτερισμό ΘΕΣγαλα-ΠΙΕς, που αποτελείται από αγελαδοτρόφους της Θεσσαλίας και της Πιερίας.

Κατά την παρουσίαση της μεθόδου ο Θάνος Βακάλης επεσήμανε πως «η νέα δραστηριότητα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι πρωτοποριακή για τους εξής λόγους: 1ον Φέρνουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και μόνο στη Λάρισα, αυτόματους πωλητές γάλακτος νέας τεχνολογίας. Πρόκειται για ένα δοκιμασμένο και επιτυχημένο τρόπο διάθεσης γάλακτος σε όλο τον κόσμο. 2ον ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί το μοναδικό Συνεταιριστικό, Ντόπιο, Φρέσκο, Παστεριωμένο γάλα της Λάρισας μέσα σε λίγες ώρες από την παραγωγή του. 3ον Ο καταναλωτής μπορεί να το προμηθευτεί 24 ώρες το 24ωρο σε 4΄σημεία της πόλης μας στην πλέον ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με την ποιότητά του. Και όλα αυτά με πιστοποιημένες διαδικασίες που εγγυώνται απόλυτα την Ασφάλεια την Ποιότητα και τη Φρεσκάδα του προϊόντος».
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο καταναλωτής είναι η εξής: Αγοράζει από το ΑΤΜ γάλατος το πλαστικό ή γυάλινο μπουκάλι. Μετά επιλέγει εάν θέλει μισό λίτρο (0,50 ευρώ) ή ένα λίτρο (0,90 ευρώ) και να βάλει το μπουκάλι στην υποδοχή. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, το μηχάνημα αποστειρώνεται.

ΠΗΓΗ: http://tvxs.gr/news/topika-nea/fresko-gala-apo-atm-stin-larisa