Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

ΑΜΑΡΥΣΙΑ: Με Κανακάκη ο Γιώργος Τσούλος

Στο μήνυμά του προς τους δημότες με τίτλο «Είμαι δίπλα στον Παναγιώτη», ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσούλος υπογραμμίζει τα εξής για το πλαίσιο συνεργασίας τους:

«Φίλες και φίλοι, η λειτουργία της Δημοκρατίας στηρίζεται στη συμμετοχή των πολιτών στα δημόσια πράγματα.
Αυτοί θα επιλέξουν με αίσθημα ευθύνης τους εκπροσώπους τους, θα εκλέξουν τους ικανότερους με κριτήρια την κοινωνική τους συνείδηση, το πολιτικό τους ήθος και κυρίως τις πράξεις τους.
Με γνώμονα τα παραπάνω κριτήρια εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο μέρος των δημοτών μας και απασχολούμαι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια με τα κοινά στην πόλη μας.
Οι αυτοδιοικητικές  εκλογές του Μαΐου αποτελούν μια κρίσιμη στιγμή για τον Δήμο Κηφισιάς. Χρειαζόμαστε ένα μοντέλο διοίκησης βασισμένο στην δημοκρατία, την αλληλεγγύη και τη συμμετοχή.
Βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά στις εκλογές και πρέπει να αποφασίσουμε ποιοι θα συνεργαστούμε για το καλό της πόλης μας.
Όμως, σε μια εποχή που η πόλη χρειάζεται την αλλαγή, ‘‘κάποιοι’’ παίζουν τον ρόλο του Εφιάλτη.
Εγώ προσωπικά αποφάσισα να στρατευτώ στην προσπάθεια της δημοτικής κίνησης στην οποία ηγείται ο Παναγιώτης Κανακάκης για τη σύγκλιση και συνεργασία της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών της Κηφισιάς που επιθυμούν να βάλουν τέρμα στο κατεστημένο Χιωτάκη και να στηρίξουν μια καινούργια αντίληψη για τα πράγματα στον Δήμο μας.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παναγιώτη Κανακάκη για την πρότασή του να συνεργαστούμε και για την τιμή που μου έκανε, διατηρώντας πάντα αποστάσεις από κάθε κομματική επιρροή και υπόσχομαι ότι θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτή την κοινωνική και πολιτική διαδικασία».