Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη δράση


Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου 

Θέμα: Προϊόντα Χωρίς Μεσάζοντες
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 η πρώτη δράση του Δικτύου Αλληλεγγύης «Ανάσα», Αγορά Προϊόντων Ελλήνων Παραγωγών Χωρίς Μεσάζοντες, που έγινε στο Δήμο της Κηφισιάς και ποιο συγκεκριμένα στις οδούς Κάρολου Κουν & Έλσας Βεργή, στη Δημοτική Ενότητα της Νέας Ερυθραίας.
Παρά το ασταμάτητο ψιλόβροχο, υπερκαλύφθηκαν όλες οι παραγγελίες ενώ και η ζήτηση για τα όσπρια ξεπέρασε την διαθέσιμη ποσότητα.
Νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από τους κατοίκους που ζήτησαν ποσότητες ρυζιού, αφού η παραγωγός από τον Νομό Σερρών, κυρία Καλογρά και οι συνεργάτες της, δεν τήρησαν τη συμφωνία μας και δεν παρουσιάστηκαν στον τόπο αγοράς των προϊόντων και ούτε μπήκαν στον κόπο να μας ενημερώσουν για αυτή την πρόθεσή τους, ή για τυχόν έκτακτο πρόβλημά τους. Στο μέλλον θα είμαστε περισσότερο προσεκτικοί.
Από την πρώτη αυτή δράση, βγαίνουμε ωριμότεροι ώστε οι μελλοντικές πρωτοβουλίες μας, θα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία.
Ευχαριστούμε τους κατοίκους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγόρασαν προϊόντα Ελλήνων παραγωγών χωρίς μεσάζοντες, κάνοντας έτσι μια πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης, που είναι τόσο υπέρ του παραγωγού όσο και υπέρ του καταναλωτή.    

Συλλογή Τροφίμων, Φαρμάκων, Ρούχων
Μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμά μας για συλλογή τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων στις 18 /12/ 2012, τα οποία ήδη διατίθενται σε συμπολίτες και ενημερώνουμε ότι για λίγα μόνο ακόμη εικοσιτετράωρα, θα είναι στη διάθεσή μας σημαντική ποσότητα ρούχων και είμαστε διακριτικά, στη διάθεση των κατοίκων που έχουν αυτή την ανάγκη,
στα τηλέφωνα 6972727575  Σπύρος Κολοβός, 6977662303 Γιώργος Μαθόπουλος.   
Ευχαριστούμε θερμά, εσάς που μας απευθύνετε προσωπικές ευχαριστίες για τη δράση μας και τονίζουμε ότι το Δίκτυο Αλληλεγγύης «Ανάσα» στο Δήμο Κηφισιάς, με την εθελοντική βοήθεια πολλών συνανθρώπων μας, λειτουργεί και δρα συλλογικά.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου