Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Περιμένουμε επιστολή από τον Δήμο Κηφισιάς να πάρουμε πίσω την απόφαση

Το περιφερειακό συμβούλιο σε αναταραχή
Συνεδρίαση της 12/6/2013 
Μετά την παράσταση στο περιφερειακό συμβούλιο, του συντονιστικού των φορέων για την Αντιμετώπιση Κρίσεων στην Κηφισιά και κατόπιν παρέμβασης επί της διαδικασίας, η "ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της 11/6/2013 απέσπασε δήλωση του κ. Γιάννη Σγουρού, που παραδέχθηκε πως στην περίπτωση της Κηφισιάς για το εργοστάσιο βιομάζας η παράταξή του έκανε λάθος, τονίζοντας στον περιφερειακό σύμβουλο κ. Χρήστο Καπάταη, που έκανε την παρέμβαση, πως είναι τίμιο παλικάρι!!! αλλά τίμιο παλικάρι είναι και ο ίδιος, γιαυτό και περιμένει επιστολή από το Δήμο Κηφισιάς με την απόφαση που έλαβε για το εργοστάσιο βιομάζας στο Καλυφτάκι, για να πράξει τα δέοντα.  
  
Παράλληλα, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κανακάκης, στη συνεδρίαση της 12/6/2013, του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς ενημέρωσε σχετικά τη διοίκηση και ζήτησε να σταλεί στην περιφέρεια η αρνητική απόφαση-ψήφισμα του Δημοτικού μας Συμβουλίου για το εργοστάσιο βιομάζας στην Κηφισιά, ώστε να επανεισαχθεί το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο.    

Ανοίξτε τον σύνδεσμο και δείτε την παρέμβαση και τη δήλωση στο 64:30 λεπτό της συζήτησης εδώ: http://www.localtv.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5580&Itemid=350

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου