Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Απάντηση του Εκπροσώπου Τύπου της ΑΝ.Α.Σ.Α. στην προβοκατόρικη τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αντιδημάρχου Κηφισιάς κ. Μαν. Κουρμαδιά

Γιώργος Μαθόπουλος
Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΝ.Α.Σ.Α.
Κύριε Μανώλη Κουρμαδιά Αντιδήμαρχε του Δημοτικού Συμβουλίου της Κηφισιάς
  
Έχω την τιμή να είμαι "εκείνο το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ" 
(όπως ενημερώσατε το δημοτικό συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίασή του..... κρίμα Μανώλη ούτε τα προσχήματα δεν κράτησες....) που ήρθε με "τραμπούκικο" τρόπο στο γραφείο σας να ζητήσει τα έγγραφα που την αμέσως προηγούμενη μέρα κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπως διαβεβαίωνε ο κ. Δήμαρχος είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή μας, όταν τα ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ΑΝ.Α.Σ.Α. Κηφισιάς κ. Παναγιώτης Κανακάκης.
  
Επιτρέψτε μου να σας πληροφορήσω ότι ερχόμενος στο γραφείο σας από το οποίο απουσιάζατε και αφού ζητώντας από την υπάλληλο τον φάκελο εγγράφων που υποτίθεται έπρεπε να της είχατε δώσει εντολή να τον έχει έτοιμο και να μας τον παραδώσει, μου υπέδειξε να καταθέσω αίτηση. 
   
Ζήτησα τότε να σας ενημερώσει τηλεφωνικά, θεωρώντας σύμφωνα με τη διαβεβαίωση του κ. δημάρχου την προηγούμενη, πως αφού ο φάκελος είναι έτοιμος, θα σας ήταν απλό να δώσετε εντολή στην υπάλληλο του γραφείου σας να μας τον παραδώσει, εξηγώντας της ταυτόχρονα, πως για το τυπικό του θέματος, ασφαλώς και θα καταθέσω αίτηση παραλαβής.
  
Όταν σας τηλεφώνησε λέγοντάς σας το όνομα και την ιδιότητά μου (δεν τα χρειαζόσαστε άλλωστε δεκαετίες τώρα γνωριζόμαστε) της είπατε πως θα την καλέσετε ξανά σε λίγο.
   
Πράγματι μετά από λίγο η υπάλληλος του γραφείου σας με πλησίασε λέγοντάς μου, ότι έπρεπε να καταθέσω αίτηση στο πρωτόκολλο του δήμου για να παραλάβω τον φάκελο υπηρεσιακά.
  
Απορημένος φεύγοντας και δεν σας το κρύβω εκνευρισμένος, αναρωτήθηκα μεγαλόφωνα. 
Μα καλά, είναι τόσο.... (προσθέστε τη γνωστή ελληνική λέξη) ο άνθρωπος....... 
(για του λόγου το αληθές εδώ γύρω θα με βρείτε) 
   
Φεύγοντας πήρα την αίτηση από τη θυρίδα με σκοπό να την καταθέσω, αλλά στη συνέχεια επικράτησε η δεύτερη σκέψη μου.
   
Ήμουν λοιπόν εκεί επιθυμώ να σας πληροφορήσω κύριε αντιδήμαρχε, ως εκπρόσωπος της ΑΝ.Α.Σ.Α. και με αυτή την ιδιότητά μου ζήτησα τα έγγραφα.
  
Επιθυμώ επίσης να σας πληροφορήσω, πως ναι, είμαι μέλος της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς. 
  
Μπορώ όμως πάρα πολύ καλά, όπως το διαπιστώνουν καθημερινά και οι συμπολίτες μας που με γνωρίζουν προσωπικά και όπως και εσείς το ξέρετε, θαυμάσια να διαχωρίζω αυτές μου τις ιδιότητες.  
   
Εκείνο που ακόμα δεν κατάφερα και ποτέ δεν θα το καταφέρω κύριε αντιδήμαρχε, είναι η άσκηση του ΡΟΝΤΑΤ ΦΛΙΚ. 
  
Δυστυχώς ο κ. πρόεδρος του Δ.Σ. δεν μου έδωσε το λόγο, που μετά την τοποθέτησή σας ζήτησα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου