Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Κρίση, Χρήση και Εξαρτήσεις Πρόσκληση για Συζήτηση την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου / 19:00


Τα τελευταία τρία χρόνια του μνημονίου στη χώρα μας, οι χρήστες ναρκωτικών ουσιών έχουν πολλαπλασιαστεί με γοργό ρυθμό. Η φτώχεια και η εξαθλίωση έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ολοένα αυξανόμενη αυτή τάση. Και όσο το κράτος αδιαφορεί και η κοινωνία τους περιθωριοποιεί τόσο η αποτοξίνωση των χρηστών γίνεται όλο και πιο  δύσκολη υπόθεση.
Μέσα σε μια εποχή όπου οι δομές κοινωνικής και υγειονομικής περίθαλψης καταρρέουν από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, το ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), παρά τις δυσκολίες συνεχίζει το μακρόχρονο έργο του στον τομέα της απεξάρτησης και της κοινωνικής επανένταξης .
Το Στέκι  Αλληλεγγύης και Πολιτισμού ΑΝΑΣΑ σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ
σας προσκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση την Πέμπτη 5 Δεκέμβρη με θέμα: «Χρήσεις και εξαρτήσεις στον καιρό της κρίσης», στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Κηφισιάς, Διονύσου και Μυρσίνης 2, στις 19:00.
Θα μιλήσουν: Κώστας Αρβανίτης, δημοσιογράφος, μέλος του Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ και η Κυρατσώ Σκονδρογιάννη υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ Θεραπευτικό Πρόγραμμα για έφηβους χρήστες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους.
Στέκι Αλληλεγγύης και Πολιτισμού ΑΝΑΣΑ
Οδός, Γρηγορίου Ε’ 20 Νέα ΕρυθραίαΧορηγός Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου