Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Συμβάσεις ΕργαζομένωνΑπό τη συνένωση των τριών δήμων Εκάλης, Νέας Ερυθραίας, Κηφισιάς και με βάση τις διατάξεις του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» 400 περίπου συμβασιούχοι δημοτικοί υπάλληλοι των τριών δήμων που συνενώθηκαν στο νέο δήμο Κηφισιάς, (σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας Η ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ), με τη λήξη της σύμβασής τους θα χάσουν τη δουλειά τους.

Κάνουμε σαφές πως θέση μας είναι, κανείς από τους εργαζόμενους αυτούς να μην απολυθεί με τη λήξη της σύμβασής του, αλλά αυτή να ανανεωθεί αυτόματα τουλάχιστον μέχρι να διαμορφωθεί το νέο οργανόγραμμα του νέου δήμου και το οποίο να συμπεριλάβει τους εν λόγο εργαζόμενους, που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των δημοτικών υπηρεσιών. 

Για το θέμα αυτό και για άλλα θέματα του νέου δήμου, έχουμε ζητήσει από τον δήμαρχο Κηφισιάς κ. Ν. Χιωτάκη συνάντηση, που με δική του δυστυχώς ευθύνη καθυστερεί, πλήρη ενημέρωση και τον καλούμε να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου οι εργαζόμενοι αυτοί να παραμείνουν στην εργασία τους.  

Κάνουμε επίσης σαφές, πως σε κάθε πράξη για εξεύρεση λύσης από οποιονδήποτε αρμόδιο φορέα υπέρ αυτών των εργαζομένων, η «Ανάσα» θα καταστεί συμπαραστάτης και αρωγός.

Γνωρίζουμε ακόμα στους φίλους της δημοτικής μας κίνησης και σε κάθε ενδιαφερόμενο, ότι μπορεί και είναι χαρά μας να επικοινωνεί μαζί μας, στο mail  anasadimoukifisias@gmail.com  ή να παρεμβαίνει με τις θέσεις του στην σελίδα, http:// anasa2010.blogspot.com της δημοτικής κίνησης.
   
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου