Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση - καταγγελία για δημοσίευμα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 10-11-2010 ο συνδυασμός μας εξέδωσε και παρέδωσε, σε όλα τα μέσα ενημέρωσης του δήμου μας, δελτίο τύπου, στο οποίο περιέχεται ομόφωνη απόφαση της συνέλευσης του συνδυασμού μας, για την στάση μας στον δεύτερο γυρο των δημοτικών εκλογών. 
Θα θέλαμε να καταγγείλουμε το εβδομαδιαίο έντυπο "ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ", επειδή όπως πιστεύουμε, σκόπιμα παραποίησε το νόημα της ανακοίνωσής μας, μη δημοσιεύοντας το "επίμαχο" σημείο της, όπου: 
Α) κάναμε σαφές ότι είμασταν ριζικά αντίθετοι με την σημερινή διοίκηση του κ. Χιωτάκη και Β) παραθέσαμε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούσαμε να στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο του κ. Βάρσου.
Η εν λόγω εφημερίδα αφαιρώντας αυτές τις δύο παραγράφους, κατέληξε αυθαίρετα στο συμπερασμα ότι εφόσον δεν προτείναμε κάποιον συνδυασμό, και εμπιστευτήκαμε την κρίση των ψηφοφόρων μας, αυτό σημαίνει διαροή προς το στρατόπεδο Χιωτάκη. 

Πρόκειται ολοφάνερα για επιχείρηση παραχάραξης και κακοποίησης της αλήθειας και μεθόδευση παραπλάνησης των συμπολιτών μας, μία ημέρα πριν τις εκλογές, η οποία αποβαίνει σε βάρος του επικεφαλής της παραταξης μας Π. ΚΑΝΑΚΑΚΗ, τον οποίο θίγει ηθικά, αλλά και πολιτικά.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝ.Α.Σ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου