Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Πρωτοβουλία ΑλληλεγγύηςΕνημέρωση


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση κατοίκων του Δήμου Κηφισιάς, στο Παζάρι Αλληλεγγύης την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 στο ΣΤΕΚΙ ΑΝΑΣΑ, όπου διατέθηκαν ρούχα και τρόφιμα, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές συμπολιτών που με αυτό τον τρόπο θέλησαν έστω προσωρινά να απαλύνουν το πρόβλημα διαβίωσης ευπαθών συμπολιτών, που είναι είτε άποροι, είτε άνεργοι, είτε απλήρωτοι.
Διανεμήθηκαν εκατοντάδες κομμάτια σε γυναικεία, παιδικά και ανδρικά ρούχα και παπούτσια και δεκάδες δέματα με τρόφιμα.
Οι μικρές ποσότητες που περίσσεψαν στα είδη ένδυσης, θα διατεθούν όσο είναι δυνατό, στις επόμενες ημέρες σε Μονάδες και Ιδρύματα της περιοχής και στους Γιατρούς του Κόσμου, όπου επιπλέον θα διατεθούν είδη φαρμάκων που έχουν συγκεντρωθεί. 
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συμπολίτες για τις πολύτιμες προσφορές τους και ενημερώνουμε πως η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί στη διάρκεια του χρόνου.
Καλούμε τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες να συνεχίσουν τις πολύτιμες προσφορές τους, τις οποίες θα δεχόμαστε στο ΣΤΕΚΙ ΑΝΑΣΑ καθημερινά τις βραδινές ώρες, αλλά και σε συνεννόηση κύρια με τα επιφορτισμένα για αυτό το σκοπό μέλη μας: Άννα Σαριλάκη κιν. 6948100205 και Γιώργο Μαθόπουλο 6977662303, όπως και με όλα τα μέλη της δημοτικής μας κίνησης.

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου