Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Σκυταλοδρομία αλληλεγγύης.


Η Άννα Σαριλάκη υπεύθυνη
της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης 
Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Δημοτικής Κίνησης ΑΝΑΣΑ στο δήμο Κηφισιάς, ολοκληρώνοντας τα χειμερινά ανταλλακτικά και χαριστικά παζάρια ρούχων, τροφίμων και φαρμάκων και σε ένδειξη αλληλεγγύης, προώθησε προς διάθεση ένα μέρος από τα ρούχα, στον όμορο δήμο Αμαρουσίου, τα οποία παρέλαβε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κόντρα στον καιρό» κ. Λευτέρης Μαγιάκης.


Με τόσες προσφορές ο σχεδιασμός
προώθησης είναι επιβεβλημένος


Ανταποκρινόμενη η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην έκκληση των γιατρών του κόσμου, είχε την ευκαιρία να παραδώσει εκατοντάδες συσκευασίες φαρμάκων, προσφορές συμπολιτών μας που δεν τα χρειάζονταν, ενώ τα μέλη της είναι καθημερινά (κατόπιν συνεννόησης) στη διάθεση όλων για συλλογή, ανταλλαγή, παράδοση, των προσφερόμενων ειδών.Το βανάκι που μετέφερε μέρος των
προσφορών στο Μαρούσι 
Σε μια νέα προσπάθεια ανταπόκρισης στα προβλήματα καθημερινότητας των συμπολιτών μας, εγκαινιάζουμε κατάλογο εθελοντικής προσφοράς δραστηριότητας και ανακοινώνουμε τις διαθέσιμες μέχρι τώρα προσφορές όπως, 10 ιατρικές επισκέψεις και συνταγογράφηση, καθώς και ένα τρίπλεξ και υπέρηχο καρδιάς.
Τέλος και λόγω της υποαπασχόλησης και της ανεργίας, χρόνος υπάρχει χρήμα δεν υπάρχει, μετατρέπουμε το χρόνο σε χρήμα βάζοντας σε λειτουργία την τράπεζα χρόνου- ανταλλαγής υπηρεσιών χωρίς χρήμα. Αυτή η τράπεζα θα είναι ένας κατάλογος προσφορών υπηρεσιών από όπου κάθε μέλος θα μπορεί δικαιωματικά να αντλεί υπηρεσίες αντίστοιχες με τον χρόνο που έχει και ο ίδιος διαθέσει στην  τράπεζα, και το όνομα αυτής ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ. Όσοι επιθυμούν να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια, είναι χαρά μας να δεχθούμε τη διαθεσιμότητά τους.   

Εξακολουθούμε να δεχόμαστε προσφορές σε ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα.

Για κάθε πληροφορία στη διάθεση όλων, είναι τα τηλέφωνα 6948100205 (Άννα Σαριλάκη) και 6977662303 (Γιώργος Μαθόπουλος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου