Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Πάρτι μασκέ και ξεφάντωμα στην "Ανάσα"

Η Χαρά της αποκριάς σε ξανθό περιτύλιγμα 
Μια ζεστή βραδιά αποκριάς, ζήσαμε στο στέκι"Ανάσα" τα μέλη και οι φίλοι της δημοτικής κίνησης, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012.
Ήταν εκεί και οι... Ταμτάκο... 


Η τσικουδιά και τα εδέσματα, όλα προσφορές των θαμώνων της αποκριάτικης βραδιάς, έφτιαξαν όλων τη διάθεση ενώ τα μασκαρέματα, ελευθέρωσαν κρυφά ταλέντα ξεφαντώματος στη διάρκεια της βραδιάς.
 Μεζέδες χωρίς μάγειρα δεν γίνονται


Στόχος της Δημοτικής Κίνησης "Ανάσα" Κηφισιάς, ήταν να βρεθούμε μεταξύ μας τα μέλη και οι φίλοι μας στην παραδοσιακή γιορτή, να ζεστάνουμε τις ψυχές μας στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε και να διαδηλώσουμε με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή μας, σε όσα ερήμην μας οι ταγοί της σύγχρονης ζωής, προσπαθούν να μας επιβάλλουν.Ο ... Οβελιξ ψάχνει το ταίρι του στη ζεϊμπεκιά 


Στόχος μας, μέσα και από τέτοιες εθιμοτυπικές εκδηλώσεις, είναι να ενισχύεται διαρκώς ο κοινωνικός χαρακτήρας της "Ανάσα» απέναντι στη αντικοινωνική και αντιαναπτυξιακή πολιτική της κυβέρνησης του διορισμένου πρωθυπουργού, μια πολιτική που επιβάλλεται χωρίς έλεος στην ελληνική κοινωνία.     

   
Ο ρυθμός της μουσικής έφτιαξε τους κανόνες 

Το κέφι, η διάθεση και η μεταξύ μας ζεστασιά, έδιωξαν για λίγο τις σκυθρωπές φιγούρες και οι αποκριάτικες φορεσιές, φανέρωσαν το μεγαλείο της ανθρώπινης φύσης μας.


Όταν ο Στρατής σηκώνεται όλοι παραμερίζουν
Η βραδιά είχε για τη Δημοτική μας Κίνηση και οικονομική ωφέλεια, αφού από τις προσφορές όλων μας, μελών και φίλων της "Ανάσα" το ταμείο της, ένοιωσε τη δική του ζεστασιά.
Η βραδιά έκλεισε με ζωντανούς ρυθμούς της παρέας
του Βασίλη Διαμαντούλα 


Ευχαριστούμε όλες και όλους τα μέλη και τους φίλους μας που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και για ότι μας προσφέρατε, για την επιτυχία της αποκριάτικης βραδιάς μας.


1 σχόλιο: