Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

 Σημαντικές αποφάσεις έλαβαν η γραμματεία και ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ΑΝΑΣΑ Κηφισιάς Παναγιώτης Κανακάκης,
στη συνεδρίαση της Τρίτης 2/7ου/2013, προγραμματίζοντας τις δράσεις της, σύμφωνα με τα παρακάτω:
  1. Ανοιχτή εκδήλωση- ενημέρωση και καταγραφή τοπικών προβλημάτων. Ιεράρχηση ενεργειών που θα ακολουθηθούν με τη συνεργασία φορέων και κατοίκων σε θέματα που έχουν τεθεί ή χρονίζουν, όπως είναι: 
  • Η ακύρωση της απόφασης του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, για εγκατάσταση Μονάδας Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας με αεριοποίηση από καύση βιομάζας στον οικισμό Καλυφτάκι. (Κάνουμε έκκληση για την ελάχιστη οικονομική συνεισφορά όλων, να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα προσφυγής στο ΣτΕ, που ετοιμάζουν φορείς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής). 
  • Οι συμβάσεις παραχώρησης της εθνικής οδού και η ηχορύπανση. 
  • Το δευτερεύων αποχετευτικό δίκτυο της Νέας Κηφισιάς.  
 Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα 20 Ιουλίου στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Ν. Κηφισιά και θα κλείσει με μουσική βραδιά. 
  
  2.   Ανοιχτή πρόσκληση για την εγγραφή νέων μελών σύμφωνα με τις ιδρυτικές αρχές, τις προγραμματικές θέσεις και τον κανονισμό λειτουργίας της ΑΝΑΣΑ όπως θα επικαιροποιηθούν μετά από πρόταση της γραμματείας, στη γενική συνέλευση των μελών, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

3.      Ίδρυση αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας για την απρόσκοπτη λειτουργία δομών του Δικτύου Αλληλεγγύης Ανάσα, (όπως π.χ. κοινωνικό ιατρείο - κοινωνικό φαρμακείο – διάφορες άλλες μορφές αλληλέγγυας οικονομίας).

4.      Για να στεγαστούν και οι αυξημένες αυτές λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης η Γραμματεία και ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Παναγιώτης Κανακάκηςαναζητώντας κατάλληλους χώρους, απευθυνόμαστε στους ιδιοκτήτες που τυγχάνει να διαθέτουν ανενεργούς σήμερα χώρους στην Κηφισιά, ζητώντας τους να παραχωρήσουν στη συλλογική προσπάθεια κοινωνικού έργου, με τυπικό τίμημα, τη δική τους αλληλέγγυα συνεισφορά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου